Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ



Ο προπονητής της Χαλκίδας Αντώνης Αυλωνίτης μίλησε στο SDNA, με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (25/2), κόντρα στον Παναρκαδικό. Επιστρέφει ο Πολίτης, εκτός ο Στεργιανός.

Για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, για την 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, μίλησε  ο τεχνικός της Χαλκίδας Αντώνης Αυλωνίτης.




«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία από την αρχή της περιόδου, βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη τετράδα έχοντας πετύχει σημαντικά αποτελέσματα (έσπασε το αήττητο της Παναχαϊκής), και για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην δύσκολη αυτή έδρα, θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι ψυχολογικά και τακτικοαγωνιστικά».
Στα αγωνιστικά εκτός πλάνων του Ευβοιώτη κόουτς, για τον εν λόγω αγώνα, η προετοιμασία του οποίου ολοκληρώθηκε σήμερα, έχει τεθεί ο τιμωρημένος Στεργιανός που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.
Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του, συμπεριλήφθηκε ο Πολίτης που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με την 18αδα θα γίνει γνωστή, λίγο πριν από την σέντρα του ματς με τον Αρκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: