Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

“Μάχη” για Μπρατσιάκο


Ύστερα από 6 χρόνια στην Κύμη, ήρθε το καλοκαίρι όπου ο Βασίλης Μπρατσιάκος δεν θα σχεδιάσει το ρόστερ των “μπλε” για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος προπονητής παρά τα πολλά προβλήματα, κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της Εύβοιας στηStoiximan.gr Basket League κι έπειτα αποχώρησε προκειμένου να αναζητήσει νέες προκλήσεις.


Αυτές, φαίνεται πως ήρθαν για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος καλείται να αποφασίσει σε ποιον πάγκο θα καθίσει τη σεζόν 2017-2018, με τον Απόλλων Πατρών και τη Δόξα Λευκάδας να δίνουν “μάχη” ούτως ώστε να τον πείσουν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Από τη μία, οι Πατρινοί επιθυμούν να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια και να διεκδικήσουν την άνοδο από την Α2, ενώ οι Λευκαδίτες δείχνουν διατεθειμένοι να αποδείξουν πως η θέση τους είναι στο πιο υψηλό επίπεδο, γεγονός που και οι ίδιοι ξέρουν πως έχουν πολλές πιθανότητες να το πραγματοποιήσουν εάν ο Βασίλης Μπρατσιάκος πει εν τέλει το “ναι”, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε οριστική συμφωνία.
Μέχρι νεοτέρας, μοιάζει δεδομένο πως ο πρώην πρωταθλητής της Α2 θα βρίσκεται σε ομάδα που στόχος της είναι να πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: