Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.......


Σε ένα μήνα περίπου ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων που βρίσκονται στον Δήμο Χαλκιδέων.
Οι ομάδες πολλές αλλά τα γήπεδα λίγα και ενώ ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα μπορούσε να κάνει κάτι έτσι ώστε να έχουν οι ομάδες το ( Σπίτι ) τους, υπάρχει αδιαφορία και εγκαταληψη σε γήπεδα και εγκαταστασεις.



Μάλλον εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ δεν ξέρουν καθόλου τι   σημαίνει αθλητισμός και καλό είναι να διαβάσουν την πινακίδα που είδαμε στο γήπεδο του Βούρκου.

 Ο ΑΘΛΉΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΡΟΟΔΟΥ!!!


ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΥΡΚΟΥ 


Κάναμε την βόλτα μας στις εγκαταστασεις στο γήπεδο του Βούρκου και αυτό που είδαμε ήταν  μόνο εγκατάλειψη .
Σκουπίδια , παγίδες θανάτου , σύνεργα ναρκωτικών κλπ. Κύριοι εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ θα πρέπει να ντρέπεστε και θα πρέπει να ζητήσετε τουλάχιστον ένα  συγνώμη στους Δημότες σας. 
Ενώ είσθε όλο (αρώματα και φούμαρα) με καρναβάλια που στοιχίζουν εκατομμύρια έχετε αφήσει αθλητικές εγκαταστασεις στην μοίρα τους. 
Και δεν μιλάω μόνο από την ποδοσφαιρική πλευρά, που θα έπρεπε να φτιάξετε τα δυο ωραία γήπεδα που βρίσκονται εκεί. Αλλα περισσότερο μιλάω για την κατάσταση που επικρατεί εκεί όπου παίζουν μικρά παιδιά ανάμεσα σε παγίδες θανάτου , ναρκωτικά και βρώμα. Δείτε τουλάχιστον τις φώτο και θα καταλάβετε πολλά γιατί κανένας σας δεν έχει πατήσει να δει τι κατάσταση επικρατεί.























ΓΗΠΕΔΟ  ΜΟΥΣΤΑΚΑ - ΤΣΙΩΤΗ 


Λίγο πριν την καινούργια γέφυρα υπάρχει το γήπεδο που έχει περάσει  και αυτό από σαράντα κύματα.
Ήταν να γίνει σχολείο , το παράτησαν και έγινε ζούγκλα από τα χόρτα και τα φίδια που βγήκαν βόλτα .
Τελευταία μάθαμε ότι γύρισε πίσω στον ΔΟΑΠΠΕΧ γιατί δεν προχώρησε το θέμα του σχολείου. 
Πολυ ωραία , ξεκινήστε λοιπόν να το φτιάξετε και να μπορέσουν να εξυπηρετηθουν κάποιες ομάδες. 








ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


Σε αυτό το γήπεδο θα πρέπει να παίξουν , να κάνουν προπόνηση πέντε ομάδες . Τώρα το πως θα το καταφέρουν δεν ξέρουμε και αν μπορέσει να αντέξει το ίδιο το γήπεδο τέτοια χρήση.
Ο γύρω  χώρος γεμάτος μπάζα με τα αποδυτήρια να έχουν μείνει ατελείωτα , όπως επίσης και οι νεροτσουληθρες που έχουν γίνει εστία μόλυνσης και γεμάτο παγίδες από τα σπασμένα παράθυρα σιδερά κλπ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: