Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0 - 2



Στο Ευβοϊκό ντέρμπι που έγινε στο «Τσαρπάλειο» η Χαλκίδα επικράτησε του Ταμυναϊκού με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν πάρουν τη νίκη με γκολ που πέτυχαν οι Γεωργίου και Ταυταρίδης.

Η ομάδα του Αλιβερίου ήταν ανταγωνιστική για 70 λεπτά  και θα μπορούσε να σκοράρει στο 5λεπτο 35-40 όταν έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τους Μαλισσόβα και Κώτση. Σε γενικές γραμμές οι «νερατζούρι» έδειξαν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και βάθος στο πάγκο, ενώ και ο Ταμυναϊκός δείχνει ότι χτίζεται σε σωστές βάσεις και είναι  ιδιαίτερα μαχητική ομάδα.

Πρώτη φάση του αγώνα πριν συμπληρωθεί μισό λεπτό  μπαλιά του Άγκμπο στον Κονσταντίνοφ που  ανατράπηκε από τον Βασίλη Αναστασίου και ο Κασομούλης υπέδειξε πέναλτι. Ο Ντελέκος εκτέλεσε μπλόκαρε ο Μητακίδης.

11 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονσταντίνοφ λίγο πάνω από τα δοκάρια

37΄ Καταπληκτική ατομική ενέργεια από τον Μαλισσόβα το σουτ ήταν άστοχο.

39΄ Συνεργασία Κώτση και Μήτρου το σουτ από τον πρώτο απέκρουσε ο Ντουμάνης

45+2: Καταπληκτική μπαλιά του Πολίτη ο Χαρτσιάς νικήθηκε στο τετ-α-τετ  από τον Μητακίδη και στη συνέχεια της φάσης ο Άγκμπο πλάσαρε άστοχα.

48΄ Βαλκάνος τελείωσε τη φάση άστοχα

54΄ Ο Κονσταντίνοφ στη προσπάθεια του να περάσει τον Μητακίδη βρέθηκε στο έδαφος ο Κασομούλης θεώρησε ότι έκανε θέατρο και του έδωσε κίτρινη κάρτα

69΄ Ο Στεργιανός εκτέλεσε το φάουλ σύγχυση στη περιοχή ο Γεωργίου με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 0-1.

77΄ Σέντρα Τσατσαρώνη  κεφαλιά πάσα Ανέστη δεύτερη κεφαλιά του Ταυταρίδη σε κενή εστία 0-2.  

87΄ Τετ-α-τετ  του Βαλκάνου ο Δουλκερίδης έσωσε.
 
Ταμυναϊκος (Δ. Λύκος); Μητακίδης (65΄ Δουλκερίδης), Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς (56΄Κρόκος), Πατσατζόγλου (88΄ Μάλλιος), Β. Αναστασίου, Κώτσης (80΄ Κικίδης), Μαλισσόβας (46΄ Λαλαής), Μ. Αναστασίου, Ραμπαβίλας,  Μήτρου (65΄ Κ. Καρατζάς)

ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης (46΄ Σταυριανός), Στεργιανός, Θωμάς (60΄Τσατσαρώνης), Μπακομήτρος, Καραμπάς (60 Γεωργίου), Εμέκα , Χαρτσιάς (69΄Χατζηστάμου), Ντελέκος (60΄ Ταυταρίδης), Άγκμπο (60΄ Παλάτσιος), Πολίτης (46΄ Βαλκάνος), Κονσταντίνοφ (60΄Ανέστης)

Γιωργος Γιωτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: