Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 0 - 0



Αποτέλεσμα εικόνας για ταμυναικος αλιβεριου




Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, μεταξύ των οποίων η καθοριστική φάση του χαμένου πέναλτι στο 50’.

Ο ΤαμυναΪκός δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις κυρίως με τις αντεπιθέσει για να μπει μπροστά στο σκορ, κυρίως με τις αντεπιθέσεις να ξεκινάνε από τα πόδια του κορυφαίου Πιλάτη.

Στο 7’ Ραμπαβίλας και Μήτρου μπερδεύτηκαν κι έδωσαν την ευκαιρία στον Μέρο να κόψει την μπάλα. Στο 14’ ο Πιλάτης έκανε τη σέντρα, το κέντρο της άμυνας ολιγόρησε, ο Μαλισιώβας προσπάθησε να επωφεληθεί, αλλά ο Χάιρο μπλόκαρε τη μπάλα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Κώτση έφυγε από δεξιά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Μεξικάνος τερματοφύλακας.

Βαθεία μπαλιά του Πιλάτη στο 19,’ ενώ ο Ραμπαβίλας ήταν φάτσα με το τέρμα ο β’ βοηθός Κορακιανίτης τον υπέδειξε (μάλλον λανθασμένα) σε θέση οφσάιντ.





Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μαλισιώβα έξω από την περιοχή πήγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 23’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πιλάτη η μπάλα πολύ επικίνδυνα κατέληξε εκτός εστίας.Νέο κόρνερ με εκτελεστή τον Πιλάτη στο 27’ ο Ραμπαβίλας πήρε την κεφαλιά ο Χάιρο μπλόκαρε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μαλισιώβα ο γκολκίπερ του Διαγόρα έδειξε αρχικά να αιφνιδιάζεται, αλλά τελικά έδιωξε σε κόρνερ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους δημιουργήθηκε στο 36’ εκτέλεση φάουλ του Πιλάτη από πλάγια θέση, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Χάιρο.

Η πρώτη φορά που οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία ήταν στο 42’ μετά την εκτέλεση φάουλ του Ζορντάν, ο Μέρο έκανε την προβολη ο Μητακίδης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης στην εκπνοή του ημιχρόνου γέμισμα του Μαλισιώβα κεφαλιά του Κώτση στην αγκαλιά του Χάιρο.

Χαμένο πέναλτι από τον Ραμπαβίλα και μετά τέλος

 Η Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος έφερε μία τεράστια ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό. Στο 50’ ο Μαλισιώβας έφερε τη μπάλα στην περιοχή του Διαγόρα με εκτέλεση φάουλ, ο Στατής έσπρωξε τον Ιδομενέα Αναστασίου και ο Ξηρογιάννης σφύριξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραμπαβίλας, ο οποίος πήγε χαλαρά προς την μπάλα με αποτέλεσμα ο Χάιρο να μπλοκάρει σαν σε προπόνηση.

Αυτή η φάση κόστισε ψυχολογικά, οι οποίοι στην υπόλοιπη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 65’ ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο γκολ, μετά τη σέντρα του Μιχαλάκη και τη κεφαλιά του Λαζαρίδη να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κούρτης, μετά από είκοσι λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι!

Ταμυναϊκός (Λύκος): Μητακίδης,  Β. Αναστασίου (64’Ζαριφης), Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκκάλας, Ι.Αναστασίου, Κωτσή ( 70’ Κούρτης), Καρράς, Μαλισιώβας, Ραμπαβίλας (81’ Κατσόλη), Μήτρου.

Διαγόρας Λέσβου (Τελέκης): Χάιρο, Τοπάλι (64’ Κίστα), Στατής, Ρέτσος, Μέρο, Αχίμαστος, Λαζαρίδης (90+3’ Ρεντόν), Τσοπανέλης, Κοττάτης (46’ Μιχαλάκης), Ζορντάν (77’ Παρέλης),  Κατσαμπάς


Γιωργος Γιωτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: