Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1 - 2



Tη δεύτερη της εκτός έδρας νίκη, και δη σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Τριγλίας, πέτυχε η Χαλκίδα. Η ομάδα της Ραφήνας ηταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς από τους Ευβοιείς, και μόλις στο 2΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, η κεφαλιά όμως του Αμπντουραχμάνι βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Ντουμάνη.
Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν να πετύχουν οι παίκτες του Αντρέα Ντερτινή, το πέτυχαν αυτοί του Αντώνη Αυλωνίτη στο 11΄με την απευθεία εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι «κιτρινόμαυροι» ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχαν στο 20΄ με το σουτ του Τσαγκάρη.



Από το σημείο εκείνο και μετά το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να επιζητούν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Αυτό το πέτυχε στο 33΄ η Χαλκίδα και πάλι από στημένη μπάλα, αυτή τη φορά με εκτέλεση φάουλ του Θωμά, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η Τριγλία μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και στο 46΄ έφτασε κοντά στο να το πετύχει, το σουτ όμως του Καφετζή αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ντουμάνη. Η απάντηση από πλευράς ΑΟΧ ήρθε στο 86΄, όταν ο Ντελέκος βρέθηκε μόνος του με τον Ιωσήπου, το σουτ του όμως αποκρούστηκε με το 1-2 να διατηρείται μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Αντρέας Ντερτινής): Ιωσήπου, Καμβύσης, Αρβανιτίδης (73’ Ζαφειρόπουλος), Μάκρης, Πολυχρονάκης, Τσακίρης, Εκλαντίν, Σέρτζιο (71’ Αγγελόπουλος), Ντάφλα, Καφετζής (57’ Λημνιός).

ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Θωμάς, Ντελέκος, Ταυταρίδης, Βαλκάνος (88’ Τσίγκρος), Πολίτης (71’ Κονσταντίνοφ), Χαρτσιάς, Ανέστης (90’ Παλιάτσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: